Oldalunkon cookie-kat használunk a jobb teljesítmény és testreszabott tartalom érdekében.
Az Általános Szerződési Feltételeink 2018.01.05-től megváltoztak. A tájékoztatás elfogadásával és az ezt követő vásárlással a módosított tartalmú ÁSZF-et, valamint az Adatkezelési Szabályzat megváltozott 10-es pontját elfogadom.
Kosár tartalma:
? termék ? Ft értékben
Üdv ?! | Fiókom | Kijelentkezés

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállítási területünket folyamatosan bővítjük, így Budapest összes kerülete mellett már most is több mint 50 településen érhető el házhozszállítási szolgáltatásunk. Amennyiben még nem visszatérő vásárlónk, úgy kérjük, a főoldali „Hova szállítunk” menüpontban ellenőrizze le, hogy szállítunk-e az Ön által választott településre, és ha igen, kérjük adja le a rendelését!

Célunk, hogy a lehető legversenyképesebb áron szállítsuk házhoz az Ön által leadott megrendelést, így egységesen, napszaktól és a hét napjától függetlenül, Budapesten mindössze 499 Ft-ért, míg Budapesten kívül 899 Ft-ért szállítjuk házhoz megrendelését.

Áruházunkban két órás időablakok közül tudja kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő időpontot, amikor kollégáink kiszállíthatják Önnek megrendelését. Amennyiben nem a vásárlása végeztével szeretné megadni az Önnek leginkább megfelelő időpontot, úgy kérjük, hogy a „Hova szállítunk” menüpontban adja meg a szállítási címének irányítószámát, majd foglalja be az Önnek szimpatikus szállítási időpontot előre, és úgy kezdje meg a bevásárlást!

Köszönjük, hogy áruházunkat választotta, és bízunk benne, hogy minden szolgáltatásunkkal mindig elégedett lesz!

Üdvözlettel: az OnlinePrima csapata

2018 © CBA-üzletlánc - All rights reserved - Minden jog fenntartva